I'm waiting for that day !!!

Assalamualaikum.. 
lama x update...rindu nk celoteh kat blog kosong ni :) 

Hye guys how are you doing, feeling good ?? i hope so and whatever had happened just say 'ALHAMDULILLAH', InsyAllah you will feel better (trust me)

Xde apa pun nak update just nak share benda ni je..kikiki


Hadiah ini, ayah aku bagi masa belajar kat Kampus Petaling Jaya dulu, kalau tak silap masa tu sikit lg nk dpt 4.00 flat sume gara2 subjek lab for chemistry, dpt A- je. I'm happy if i can make them happy. Lepas dapat hadiah tu, dh hampir nk buka pembalut hadiah, tapi aku janji dengan diri sendiri yang akan buka hadiah tu bila dh start kerja nanti.. Time HO la beb!!! 
(walaupun aku xbuka hadiah tu,tapi aku tahu itu hadiah apa).

Abah seorang yg cool.... & sweet walaupun beliau xtunjuk sgt kat anak2 :) 

Ya Allah permudahkanlah urusanku Ya Allah, buat masa sekarang dengan ilmu yang setitik ni, aku tahu aku masih belum cukup untuk jadi 'SAFE DOCTOR', 
Ya Allah kuatkan semangatku untuk terus pikul tanggungjawab ini... 

Masih berbaki lbih kurang 16 bulan sebelum bergelar doktor!!! ameenn 
InsyaAllah xde benda yang mustahil kalau kita usaha..kan3

P/s: Doa Ibu bapa adalah doa yg sgt mustajab!!!
Abang sayang mak ngan abah...( '.' )

0 flirting: